Menu

Hygiëne

Het belangrijkste onderdeel bij Tattoo Boels is de hygiëne. Dit geldt voor voor, tijdens en ook voor na de behandeling. Perry zal altijd uiterst hygiënisch te werk gaan en vraagt na een behandeling ook aan de klant om hier zelf de nodige aandacht aan te geven. De nazorg, die mede afhangt van de klant, bepaalt het eindresultaat van de tattoo.

GGD

Tattoo Boels is sinds februari 2008 officieel GGD gecertificeerd en werkt geheel volgens de laatste nieuwe vereiste richtlijnen. Een klant wordt geweigerd als er sprake is van; alcoholgebruik, drugsgebruik, minderjarig (<16 jaar), hartklachten of andere bijzonderheden.

De G.G.D. is een stichting die er op toeziet dat alle tattoo- en piercingshops volgens wettelijke normen te werk gaan. Tegenwoordig is dit allemaal volgens de wet geregeld, voorheen waren dit slechts richtlijnen.
Bij een controle van de G.G.D. wordt er gekeken naar de shop en de materialen die gebruikt worden. Ook worden er vele vragen gesteld over de tattoo, behandeling, ziektes, allergie, hygiëne, werkwijze, etc. Deze controle duurt ongeveer 3 uur in totaal. Tijdens de controle moet er ook een klant worden getatoeëerd om te kunnen zien hoe alles in zijn werk gaat. Het voordeel van het naleven van de GGD-Regels is het minimaliseren van het risico op besmetting en ziektes. Daarnaast wordt uw tattoo gemaakt door een persoon die verstand heeft van zijn / haar vak. Hobbytatoeëerders vallen af! Het is bovendien strafbaar!